Studie vybraných ukazatelů kvality života rodin s malými dětmi na sídlišti Táborská (Pelhřimov) - Pípalová, Andrea (2013)
Cílem práce je zjistit, jaké je vnímání kvality života rodiči s malými dětmi na sídlišti Táborská v Pelhřimově. Důraz je kladen na subjektivní hodnocení rodinného zázemí, mezigeneračních vztahů a některých dalších hledisek, včetně obav z budoucnosti.