Studie vybraných ukazatelů kvality života rodin s malými dětmi na sídlišti Táborská (Pelhřimov) - Pípalová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Kropáčková, Jana (2013)
Cílem práce je zjistit, jaké je vnímání kvality života rodiči s malými dětmi na sídlišti Táborská v Pelhřimově. Důraz je kladen na subjektivní hodnocení rodinného zázemí, mezigeneračních vztahů a některých dalších hledisek, včetně obav z budoucnosti.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: kvalita života; rodina; mezigenerační vztahy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality of life; family; intergenerational relations; bachelor's theses