Teorie základního příjmu a její aplikace do sociálně-ekonomických systémů - Jozífková, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Černík, Peter (2012)
Tato bakalářská práce poukazuje na možnost využití nových alternativních sociálně ekonomických systémů, které by mohly být do budoucna jedním z řešení stávajících problémů státní, ale i celosvětové ekonomiky. Hlavním tématem práce je bližší definování teorie nepodmíněného základního příjmu, vysvětlení podstaty a zhodnocení kladů a záporů při jejím aplikování do praxe v podmínkách České republiky
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: sociální zabezpečení; státní sociální podpora; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social security; social benefits; bachelor's theses