Budování korporátní značky - Wisterová, Veronika; Volfová, Jitka, 1982-; Olléová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem diplomové práce je monitorovat proces budování značky firmy Starkl zahradník spol. s r. o., následně jej zanalyzovat a navrhnout možná zlepšení. Práce je členěna do čtyř velkých kapitol. První kapitola se zabývá teoretickými aspekty budování korporátní značky. Druhá kapitola monitoruje vývoj korporátní značky Starkl zahradník. Třetí kapitola se věnuje provedenému výzkumu a analýze jeho výsledků. Tento výzkum byl uskutečněn pomocí dotazníkového šetření, které se zaměřovalo na zjištění image a povědomí o značce Starkl zahradník a následné srovnání image s positioningem značky. V poslední kapitole jsou podány návrhy na zlepšení budování korporátní značky Starkl zahradník.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses