Finanční analýza podniku Opavia - LU, s. r. o. - Jirků, Daniel; Špička, Jindřich, 1981-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je zhodnotit hospodářské výsledky společnosti Opavia LU, s.r.o. v období let 2005 až 2010 pomocí provedením finanční analýzy podniku. Analýza využívá veřejně přístupných zdrojů a je určena pro externího uživatele. Její výsledky umožní vyhodnotit stav jejího finančního zdraví a identifikovat příčiny změn v jejích výsledcích. Nalézt ohrožení jejího finančního zdraví a navrhnout jejich možná řešení.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses