Možnosti súkromného podnikania v Číne pre zahraničné subjekty na pozadí politicko-ekonomických zmien - Hlubovič, Miroslav; Volfová, Jitka, 1982-; Zapletal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Jadrom tejto diplomovej práce je analýza politickej a ekonomickej oblasti v Číne s dôrazom na obdobie po roku 1978 a dopady zmien, ktoré nastali v tejto oblasti na podnikateľský sektor. Veľký dôraz je kladený na čínske kultúrne prostredie, ktoré svojím charakterom mnohokrát komplikuje podnikateľskú činnosť. Práca obsahuje významné kultúrne aspekty z čínskeho prostredia, o ktorých by mal byť informovaný potenciálny investor pri vstupe na čínsky trh. Cieľom práce je načrtnúť ekonomický a politický vývoj Číny v najbližšom období s odhadnutím významnejších trendov na čínskom trhu predstavujúcich súčasnú medzeru na trhu.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses