Analýza reformy liekovej politiky Slovenskej republiky - Budišová, Emília (2012)
Predmetom diplomovej práce "Analýza reformy liekovej politiky na Slovensku", je rozbor aktuálne platnej legislatívy v danej oblasti a vplyv zmien na občana. Cieľom práce priblížiť zmeny, ktoré nastali a ich vplyv na občana. V práci využívam obsahovú analýzu legislatív, literatúry a doplním ju o názory odborníkov aj laikov k danej téme. Základom práce ja analýza štatistických údajov, analýza zmien nákladov na vzorového občana a dotazníková analýza verejnej mienky k liekovej politike. Záverom práce je zhodnotenie vplyvu zmien v liekovej politike