Analýza reformy liekovej politiky Slovenskej republiky - Budišová, Emília; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej; Jankůj, Miroslav (2012)
Predmetom diplomovej práce "Analýza reformy liekovej politiky na Slovensku", je rozbor aktuálne platnej legislatívy v danej oblasti a vplyv zmien na občana. Cieľom práce priblížiť zmeny, ktoré nastali a ich vplyv na občana. V práci využívam obsahovú analýzu legislatív, literatúry a doplním ju o názory odborníkov aj laikov k danej téme. Základom práce ja analýza štatistických údajov, analýza zmien nákladov na vzorového občana a dotazníková analýza verejnej mienky k liekovej politike. Záverom práce je zhodnotenie vplyvu zmien v liekovej politike
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: ekonomika zdravotnictví; zdravotní politika; léky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; medical economics; health policy; drugs; master's theses