Návrh na vylepšení marketingové strategie pro kavárnu CrossCafe - Vácha, Pavel (2012)
Cílem této bakalářské práce je popsat franchisingový řetězec kaváren CrossCafe. V práci jsem čerpal jak z teoretických znalostí, tak z praktického výzkumu v terénu. Za pomoci SWOT analýzy, analýzy konkurence, určení typického zákazníka a zhodnocení současné marketingové strategie je navržena nová alternativní strategie, včetně návrhů, jakým směrem by se mohl celý koncept ubírat do budoucna.