Slaďování pracovního a osobního života - Macháček, Ivan; Pauknerová, Daniela, 1970-; Šimerda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce pojednává o úrovni slaďování pracovního a osobního života v Česku. V teoretické části je popsán historický kontext, situace ve společnosti, na trhu práce a v domácnostech. Dále také komplikace, které ztěžují pracovníkům slaďování pracovního a osobního života a možnosti, které mají, aby svou situaci zlepšili. Praktická část popisuje, jak se k harmonizaci svých pracovních a osobních životů staví zaměstnanci konkrétního podniku a to formou jak kvantitativního, tak kvalitativního výzkumu.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses