Dopad krize na trh nemovitostí v regionu Prahy a změny v chování partnerů - Kračún, Marek (2012)
Tato práce se zaobírá studiem dopadu krize na trh nemovitostí v regionu Prahy a analýzou změn v chování partnerů. První teoretická část popisuje vznik a průběh světové finanční krize, její ekonomické, politické a sociální vlivy ve světě a v České republice, marketingovou segmentaci, dělení klientů do skupin a popis trhu nemovitostí v regionu Prahy. V druhé praktické části nalezneme analýzu vlivů a dopadů krize na trh nemovitostí, změny v chování partnerů na trhu nemovitostí v regionu Prahy, návrh na vylepšení do budoucna.