Dopad krize na trh nemovitostí v regionu Prahy a změny v chování partnerů - Kračún, Marek; Postler, Milan, 1960-; Melichar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zaobírá studiem dopadu krize na trh nemovitostí v regionu Prahy a analýzou změn v chování partnerů. První teoretická část popisuje vznik a průběh světové finanční krize, její ekonomické, politické a sociální vlivy ve světě a v České republice, marketingovou segmentaci, dělení klientů do skupin a popis trhu nemovitostí v regionu Prahy. V druhé praktické části nalezneme analýzu vlivů a dopadů krize na trh nemovitostí, změny v chování partnerů na trhu nemovitostí v regionu Prahy, návrh na vylepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses