Ochrana spotřebitele v ubytovacích zařízeních - Stachová, Šárka (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou znalostí práv spotřebitelů a povinností provozovatelů v oblasti ubytovacích zařízení na území České republiky. K dosažení hlavního cíle bakalářské práce bylo provedeno písemného dotazníkového šetření. Respondenti byli náhodně vybírání mezi širokou veřejností. Druhotným cílem bakalářské práce je analýza dodržování legislativní úpravy provozovateli vybraných ubytovacích zařízení.