Ochrana spotřebitele v ubytovacích zařízeních - Stachová, Šárka; Horová, Olga; Pěkný, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou znalostí práv spotřebitelů a povinností provozovatelů v oblasti ubytovacích zařízení na území České republiky. K dosažení hlavního cíle bakalářské práce bylo provedeno písemného dotazníkového šetření. Respondenti byli náhodně vybírání mezi širokou veřejností. Druhotným cílem bakalářské práce je analýza dodržování legislativní úpravy provozovateli vybraných ubytovacích zařízení.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses