Finanční benchmarking podniku TOS Varnsdorf, a. s. - Ciloci, Anna (2012)
Cílem této bakalářské prácí je využitím Benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA získat a posoudit obraz finančního zdrávi společnosti TOS Varnsdorf a.s. ve srovnání s odvětvím CZ-NACE 28.