Finanční benchmarking podniku TOS Varnsdorf, a. s. - Ciloci, Anna; Neumaierová, Inka, 1960-; Šeďa Tadevosyanová, Luiza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské prácí je využitím Benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA získat a posoudit obraz finančního zdrávi společnosti TOS Varnsdorf a.s. ve srovnání s odvětvím CZ-NACE 28.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses