Nové formy komerčních komunikací a jejich využití v kreativních průmyslech - Fidrmucová, Naďa (2012)
Diplomová práce "Nové formy komerčních komunikací a jejich využití v kreativních průmyslech" je zaměřena na dva fenomény dnešní doby. Na nové formy komerční komunikace jako reakce na opouštění klasických komunikačních metod, kanálů a médií. Druhým fenoménem jsou pak kreativní průmysly jako příležitost pro novou ekonomiku. V práci se postupně zabývám analýzou specifik marketingové komunikace v oblasti kreativních průmyslů, analýzou komerční komunikace a jejích vybraných nových forem a praktickými příklady jejich využití v oblasti kreativních průmyslů. Na základě těchto analýz vyvozuji obecné závěry a specifika užití nových forem komerčních komunikací v komunikaci jednotlivých odvětví kreativních průmyslů.