Nové formy komerčních komunikací a jejich využití v kreativních průmyslech - Fidrmucová, Naďa; Postler, Milan, 1960-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce "Nové formy komerčních komunikací a jejich využití v kreativních průmyslech" je zaměřena na dva fenomény dnešní doby. Na nové formy komerční komunikace jako reakce na opouštění klasických komunikačních metod, kanálů a médií. Druhým fenoménem jsou pak kreativní průmysly jako příležitost pro novou ekonomiku. V práci se postupně zabývám analýzou specifik marketingové komunikace v oblasti kreativních průmyslů, analýzou komerční komunikace a jejích vybraných nových forem a praktickými příklady jejich využití v oblasti kreativních průmyslů. Na základě těchto analýz vyvozuji obecné závěry a specifika užití nových forem komerčních komunikací v komunikaci jednotlivých odvětví kreativních průmyslů.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses