Dopad daňového systému České republiky do oblasti zdravotnictví v prostředí Jihočeského kraje - Venhauerová, Alena (2012)
Diplomová práce popisuje daňový systém České republiky v členění na přímé a nepřímé daně. V praktické části je vypracována analýza dopadu jednotlivých daní do oblasti zdravotnictví. Na základě analýzy je vypracováno doporučení pro zdravotnická zařízení, jak postupovat při plnění daňové povinnosti za jednotlivé daně. Zvláštní pozornost je věnována dani z přidané hodnoty