Dopad daňového systému České republiky do oblasti zdravotnictví v prostředí Jihočeského kraje - Venhauerová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Mlčák, Jan; Skořepa, Miroslav (2012)
Diplomová práce popisuje daňový systém České republiky v členění na přímé a nepřímé daně. V praktické části je vypracována analýza dopadu jednotlivých daní do oblasti zdravotnictví. Na základě analýzy je vypracováno doporučení pro zdravotnická zařízení, jak postupovat při plnění daňové povinnosti za jednotlivé daně. Zvláštní pozornost je věnována dani z přidané hodnoty
Vedoucí práce: Jan Mlčák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: daňové systémy; daň z přidané hodnoty; zdravotnictví; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tax systems; value-added tax; health service; Czechia; master's theses