Veřejné finance a finační trhy - Kahoun, Jakub; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářské práce se zabývá problematikou veřejných financí a finančních trhů. Autor v teoretické části analyzuje základní pojmy řešené problematiky:veřejné finance, veřejné rozpočty, veřejné příjmy, veřejné výdaje, veřejný dluh, finanční trhy a jejich vzájemné souvislosti. V analytické části se pokouší najít odpověď na otázku, jaké nástroje má stát k dispozici k financování schodku státního dluhu a jak jej financovat z výnosu státních dluhopisů.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses