Členstvo Ruska vo Svetovej obchodnej organizácii dopad na ruskú ekonomiku - Lukáčová, Mária; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Žamberský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Po osemnástich rokoch sa v auguste 2012 Rusko oficiálne zaradilo medzi členov WTO, čo mu umožňuje využívať mnoho výhod vyplývajúcich z medzinárodného obchodu, ale zároveň so sebou nesie mnoho povinností . Cieľom tejto práce je preskúmať záväzky Ruska, ku ktorým sa zaviazalo v prístupových konaniach do WTO a v nadväznosti na skladbu zahraničného obchodu vytýčiť, aké následky bude mať vstup Ruska do WTO na ruskú ekonomiku a do akej miery bude mať vplyv na vzájomné obchodné vzťahy s USA, EÚ a Čínou.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses