Specifika podnikatelského prostředí v Kolumbii a možnosti uplatnění českých subjektů na tomto trhu - Sedmíková, Anežka; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Hubáček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Předkládaná práce analyzuje kolumbijské podnikatelské prostředí. Zabývá se politickou a bezpečnostní situací země, kulturními a sociálními odlišnostmi, ekonomickou situací a strukturou hospodářství s ohledem na možnosti uplatnění českých subjektů na tomto trhu. Dále se věnuje vzájemným obchodním vztahům České republiky a Kolumbie a zkušenostem konkrétních českých firem, které v na tomto trhu působí. Na základě analýzy socio-ekonomického prostředí a průzkumu mezi českými firmami působícími v Kolumbii je sestavena mapa silných a slabých stránek kolumbijského trhu z pohledu českého podnikatelského subjektu.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses