Politika regionálnych rozvojových bank ich sektorové zameranie - Miškufová, Beáta; Cihelková, Eva, 1952-; Pavlík, Petr, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práca sa zaoberá charakteristikou vybraných regionálnych rozvojových bánk na svete. Sústreďuje sa na ich sektorové zameranie a hľadá odlišnosti a podobnosti medzi vybranými regionálnymi rozvojovými bankami. Prvá kapitola charakterizuje vybrané regionálne rozvojové banky a ich organizačnú štruktúru, funkcie a činnosti. Druhá kapitola porovnáva sektorové zameranie troch regionálnych rozvojových bánk a ich vybrané rozvojové projekty. V tretej kapitole bude spomenutá spolupráca regionálnych rozvojových bánk s inými medzinárodnými organizáciami a krajinami a ďalšie vybrané problémy.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses