Budoucnost strukturálních fondů EU - Hokešová, Kateřina; Černá, Iveta, 1979-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se souhrnně zabývá podobou nadcházejícího programového období kohezní politiky EU, které bude pokrývat časový interval 2014-2020. V první části se práce zaměřuje na charakteristiku regionální politiky jako obecného teoretického východiska, dále popisuje fungování společné regionální politiky EU. V další části se práce zabývá zhodnocením ekonomických dopadů realizace této politiky na členské státy EU. V posledních dvou částech již práce přímo řeší novou podobu fungování kohezní politiky v období 2014-2020 nejprve obecně z pohledu EU, následně z pohledu ČR. V závěru jsou zhodnoceny možné dopady navržených legislativních změn.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses