Analýza marketingového prostředí v Dánsku - Bergerová, Linda; Machková, Hana; Malý, Josef, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této diplomové práce je analyzovat marketingové prostředí dánského trhu a zkoumat vnější faktory, které ovlivňují firmy při jejich působení na tomto trhu. Mojí snahou je vytvořit představu o dánském podnikatelském prostředí a kulturních odlišnostech Dánů. Při analýze vycházím z vybraných a nejdůležitějších makrofaktorů politických, ekonomických a sociálních. Věnuji se také kulturním specifikům, na jejichž základě a s využitím identifikovaných makrofaktorů uvádím rady, které by měly firmy zohlednit při plánování své marketingové strategie. Díky této práci by čeští podnikatelé měli lépe porozumět tamějšímu prostředí, objevit možné šance jak se uplatnit, ale také odhalit rizika spojená s podnikáním v Dánsku.
Vedoucí práce: Hana Machková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses