Kurzové riziko a možnosti jeho riadenia na príklade vybraného podniku - Bošanská, Radka; Taušer, Josef; Bureš, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom diplomovej práce je analyzovať problematiku kurzového rizika, navrhnúť a demonštrovať možnosti jeho riadenia na príklade vybraného podniku - skupiny AWT Group a následne vytvorené závery zovšeobecniť. Diplomová práca je rozdelená na dve hlavné časti - teoretickú časť a prípadovú štúdiu. Teoretická časť charakterizuje kurzové riziko, základné pojmy s ním spojené a možnosti jeho riadenia, zatiaľ čo v prípadovej štúdii sú teoretické znalosti aplikované na príklade konkrétnej spoločnosti - skupine AWT.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses