Cestovní ruch Belgie ve vztahu k České republice - Smejkalová, Petra; Valentová, Jana; Rolínek, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je představit Belgii jako destinaci cestovního ruchu. Práce je rozdělena do šesti kapitol a podává základní údaje o Belgii, popisuje předpoklady a podmínky rozvoje cestovního ruchu v zemi, vzájemný vztah České republiky a Belgie. Součástí práce je i dotazníkové šetření, které vyhodnocuje zájem Belgičanů o cestování do České republiky a zájem Čechů navštívit Belgii.Poslední kapitola obsahuje analýzu cestovního ruchu Belgie, také ve vztahu k České republice.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses