Podnikatelské prostředí v Ruské federaci? Stabilita, potencionální výhody pro ČR - Polata, Tomáš; Petříček, Václav, 1944-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem diplomové práce je analyzovat dosavadní vývoj, současný stav a naznačit možnosti budoucího vývoje podnikatelského prostředí v Ruské federaci. Diplomová práce má poskytnout dostatečný informační základ především malým a středním českým podnikatelským subjektům, které se rozhodují, zda exportovat na trh Ruské federace, či na něm přímo působit. Práce se rovněž věnuje možným výhodám českých podnikatelských subjektů při exportu na ruský trh a jejich působení na něm, stejně jako různým typům podpory, kterou těmto subjektům poskytují při jejich činnosti vládní i nevládní organizace.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses