Integrace Spojených států a Mexika v rámci seskupení NAFTA - Pucholt, Tomáš; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá vztahem USA a Mexika v rámci sdružení NAFTA, důvody vstupu USA a Mexika. Přibližuje cíle a uspořádání Dohody, zároveň zkoumá stěžejní problém - migraci. Následně se zaměřuje na kroky presidentů Obamy a Calderóna a hodnotí jednání o neukončené dohodě FTAA.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses