Analýza a strategie společnosti IceWarp na českém a zahraničním trhu - Vacek, Vladimír (2012)
Diplomová práce si klade za cíl analyzovat působení společnosti IceWarp na českém a zahraničním trhu a následně navrhnout novou strategii pro Velkou Británii. V úvodu práce je představen trh groupware řešení a produkt IceWarp Server. Další část obsahuje informace o české distribuční pobočce. Jsou zde popsány procesy získávání zákazníků, péče o stávající zákazníky a technická podpora. Následně je provedeno srovnání s britskou pobočkou, která má stejnou strukturu. Na základě zjištěných nedostatků je pro tento trh navržena nová strategie zohledňující dva přístupy lišící se ve finanční náročnosti navrhovaných opatření.