Analýza a strategie společnosti IceWarp na českém a zahraničním trhu - Vacek, Vladimír; Halík, Jaroslav, 1961-; Šveřepa, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce si klade za cíl analyzovat působení společnosti IceWarp na českém a zahraničním trhu a následně navrhnout novou strategii pro Velkou Británii. V úvodu práce je představen trh groupware řešení a produkt IceWarp Server. Další část obsahuje informace o české distribuční pobočce. Jsou zde popsány procesy získávání zákazníků, péče o stávající zákazníky a technická podpora. Následně je provedeno srovnání s britskou pobočkou, která má stejnou strukturu. Na základě zjištěných nedostatků je pro tento trh navržena nová strategie zohledňující dva přístupy lišící se ve finanční náročnosti navrhovaných opatření.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses