Role mezinárodních organizací při překonávání vybraných ekonomicko-sociálních problémů světa - Kalista, Pavel; Cihelková, Eva, 1952-; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
V první kapitole popisuje hlavní příčiny vzniku globálních problémů chudoby a zadlužení zemí třetího světa. Ve druhé kapitole představuje a popisuje hlavní mezinárodní organizace a jejich agendu zabývající se řešením výše zmíněných problémů. Ve třetí kapitole se zabývá podrobnou analýzou jednotlivých politik mezinárodních organizací, které mají za cíl snižování chudoby a zadlužení třetího světa.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses