Rozpočtové hospodaření územních samosprávných celků v konkrétních podmínkách Městské části Praha 11 v časové řadě let 2009 - 2011 - Pospíšilová, Kateřina (2013)
Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je uvedena zejména charakteristika obce, rozpočtu. Praktická část analyzuje rozpočtové hospodaření Městské části Praha 11 v časové řadě let 2009-2011.