Rozpočtové hospodaření územních samosprávných celků v konkrétních podmínkách Městské části Praha 11 v časové řadě let 2009 - 2011 - Pospíšilová, Kateřina; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je uvedena zejména charakteristika obce, rozpočtu. Praktická část analyzuje rozpočtové hospodaření Městské části Praha 11 v časové řadě let 2009-2011.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses