Ekonomika sportovního klubu Bohemians 1905 - Dufek, Pavel; Kotáb, Jiří; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem mé bakalářské práce je finanční analýza a vyhodnocení ekonomické situace sportovního klubu Bohemians 1905, který již dlouhá desetiletí neodmyslitelně patří na naši fotbalovou scénu. Práce je členěna na úvod, teoreticko - metodologickou část, praktickou část a závěr, za nímž následuje seznam použité literatury a přílohy. Úvodní kapitola je zaměřena na seznámení s tématem, objasnění vztahu ke sportu a důvod výběru zvolení tématu. V této části se také budu snažit vytyčit cíle své práce. V teoreticko - metodologické části jsem se věnoval objasnění základních pojmů v ekonomice sportovního klubu a metodologii finanční a ekonomické analýzy. Praktická část zahrnuje charakteristiku společnosti, vlastní finanční a ekonomickou analýzu a porovnání vybraných výsledků s ostatními kluby. V závěru bych rád shrnul výsledky své práce, zhodnotil naplnění zvolených cílů a seznámil s aktuálním děním v klubu.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses