Vykazování a účtování dlouhodobého majetku hl. města Prahy a MČ Praha 13 - Dušková, Martina; Hálek, Miroslav; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zabývá reformou státní správy a samosprávy v oblasti účetnictví s konkrétním zaměřením na účtování dlouhodobého hmotného majetku a to v rozlišení na takzvané dooprávkování a samotné odpisování dlouhodobého hmotného majetku dle nových pravidel. Kromě samotného účtování je práce zaměřená také na různá specifika, jako například transfery, technické zhodnocení či přerušení odpisů a jejich účetní řešení. Každá problematika je pak doplněna o ilustrační příklad. Celá problematika vychází z účtování a vykazování v konkrétních podmínkách městské části Praha 13 a Magistrátu hlavního města Prahy.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses