Provozní studie vybraného gastronomického zařízení - Nováková, Kateřina; Mlejnková, Lena; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této bakalářské práce bylo vypracování provozní studie vybraného gastronomického zařízení a jeho porovnání s konkurenčními podniky na základě několika kritérií. Analýzu současného stavu provozovny pak následují návrhy na zlepšení. Práce je strukturována do čtyř kapitol. První část se zabývá úvodem do stravovacích služeb, druhá část se věnuje analýze podmínek provozu vybraného zařízení. Třetí část se zaměřuje na marketingovou strategii podniku. Čtvrtá část pak shrnuje výsledky analýzy a definuje možné návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses