Profesní odpovědnost účetních, auditorů a daňových poradců - Nováková, Jana; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je zaměřena na profese auditorů, účetních a daňových poradců. Úvodní kapitoly jsou věnovány základní charakteristice profesí, předpokladům pro výkon činnosti v této oblasti a legislativní úpravě, týkající se dané problematiky. Hlavním cílem práce je popsat profesní odpovědnost auditorů, účetních a daňových poradců a její souvislost s protiprávním jednáním. Součástí práce jsou vybrané soudní judikáty zabývající se profesní odpovědností. Závěr se dále věnuje komparaci sledovaných profesí.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses