Analýza nabídky zájezdů českých cestovních kanceláří do Vietnamu - Nguyen, Phuong Thanh (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na srovnání a zhodnocení nabídky vybraných českých cestovních kanceláří. Konkrétněji se jedná o porovnání zájezdů do Vietnamu. Cílem bylo zjistit, zda je nabídka zájezdů na českém trhu dostatečná. První kapitola vymezuje základní pojmy z oblasti cestovního ruchu. Následuje charakteristika dané destinace a analýza nabídky jednotlivých cestovních kanceláří. Poslední kapitola srovnává získané údaje z hlediska několika vybraných kritérií.