Analýza nabídky zájezdů českých cestovních kanceláří do Vietnamu - Nguyen, Phuong Thanh; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na srovnání a zhodnocení nabídky vybraných českých cestovních kanceláří. Konkrétněji se jedná o porovnání zájezdů do Vietnamu. Cílem bylo zjistit, zda je nabídka zájezdů na českém trhu dostatečná. První kapitola vymezuje základní pojmy z oblasti cestovního ruchu. Následuje charakteristika dané destinace a analýza nabídky jednotlivých cestovních kanceláří. Poslední kapitola srovnává získané údaje z hlediska několika vybraných kritérií.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses