Distribuce léků na českém trhu - Adámek, Vojtěch (2012)
Cílem bakalářské práce je shrnout proces distribuce léčivých přípravků, popsat celkový proces vstupu léčivého přípravku na trh a znázornit logistický řetězce činností, které jsou pro distribuci nezbytné. Důraz je kladen i na zmapování farmaceutického trhu ze strany nabídky i poptávky.