Distribuce léků na českém trhu - Adámek, Vojtěch; Mervart, Michal, 1977-; Makovec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem bakalářské práce je shrnout proces distribuce léčivých přípravků, popsat celkový proces vstupu léčivého přípravku na trh a znázornit logistický řetězce činností, které jsou pro distribuci nezbytné. Důraz je kladen i na zmapování farmaceutického trhu ze strany nabídky i poptávky.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses