Manipulativní marketingové taktiky - Jelínková, Vendula; Sedláček, Jiří, 1963-; Votrubová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce zkoumá možnou existenci efektivního sloučení nástrojů marketingového a komunikačního mixu s hlavními principy manipulace a ovlivňování lidí v luxusním segmentu, spolu s jeho funkčností a aplikovatelností. Nejprve se bude věnovat teoriím marketingového mixu a principů manipulace, které tvoří hlavní teoretické pilíře práce. Na teoretickém základu práce představí jednotlivé příklady syntézy vybraných nástrojů marketingového mixu s principy manipulace. Bude zkoumat možnosti aplikací tohoto sloučení v praxi a jeho využitelnost a to na základě vybrané literatury a pracovních zkušeností autorky. Tato práce by mohla být zdrojem inspirace pro ty, kteří přemýšlí, jak by bylo možné ještě více zefektivnit prodej v luxusním segmentu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses