Analýza spokojenosti zaměstnanců pražské administrativní centrály výrobní společnosti XY - Kučerová, Jana; Pauknerová, Daniela, 1970-; Erbenová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou pracovní spokojenosti zaměstnanců pražské administrativní centrály společnosti XY. Analýza probíhala pomocí dotazníkového šetření a byla zaměřena na mnoho aspektů pracovní spokojenosti, jakými jsou například spokojenost zaměstnanců s obsahem práce, se systémem odměňování a s možností kariérního růstu či osobního rozvoje, dále se zabývala vnímáním pracovních vztahů a podmínek na pracovišti a v neposlední řadě byla zjišťována jejich spokojenosti v oblasti péče o zaměstnance. Získané výsledky byly zpracovány a jejich interpretace sloužila k navržení možných nápravných opatření vedoucích ke zvýšení úrovně pracovní spokojenosti zaměstnanců pobočky. S ročním odstupem byla provedena opětovná analýza formou rozhovorů s vedoucími jednotlivých oddělení a se zástupci personálního oddělení za účelem zjištění efektu implementace navržených opatření.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses