Existují možnosti zřízení domů pro seniory soukromými investory v České republice v roce 2012? - Kalousek, Petr (2013)
Cílem této práce je poukázat na možnosti zřízení domovů pro seniory soukromými investory. V teoretické části je nastíněno teoretické zakotvení péče o seniory v rámci sociální politiky a sociálních služeb, dále právní zakotvení a financování domovů pro seniory. V praktické části je zkoumán postoj seniorů v okrese Pelhřimov k využívání domovů pro seniory.