Existují možnosti zřízení domů pro seniory soukromými investory v České republice v roce 2012? - Kalousek, Petr; Prachař, Ondřej; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je poukázat na možnosti zřízení domovů pro seniory soukromými investory. V teoretické části je nastíněno teoretické zakotvení péče o seniory v rámci sociální politiky a sociálních služeb, dále právní zakotvení a financování domovů pro seniory. V praktické části je zkoumán postoj seniorů v okrese Pelhřimov k využívání domovů pro seniory.
Vedoucí práce: Ondřej Prachař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses