Podnikové kombinace podle IFRS - Bazyuk, Ulyana (2011)
Práce je zaměřena na proces a průběh podnikových kombinací jak podle IFRS tak podle české legislativy. První část práce popisuje historii podnikových kombinací, jejich vznik, postupný vývoj a změny až do současnosti. Následující část je zaměřena na průběh a druhy operací s podniky podle české legislativy, Poslední kapitola je zaměřena na rozdíly a podobu IFRS a české legislativy.