Podnikové kombinace podle IFRS - Bazyuk, Ulyana; Vomáčková, Hana; Rajnochová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce je zaměřena na proces a průběh podnikových kombinací jak podle IFRS tak podle české legislativy. První část práce popisuje historii podnikových kombinací, jejich vznik, postupný vývoj a změny až do současnosti. Následující část je zaměřena na průběh a druhy operací s podniky podle české legislativy, Poslední kapitola je zaměřena na rozdíly a podobu IFRS a české legislativy.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses