Vzestup Číny a nového multipolárního světa z pohledu hlavních vývojových tendencí mezinárodního měnového systému - Rudenko, Kyryl; Campbell, Jan, 1946-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se orientuje na oblast mezinárodních ekonomických vztahů a je zaměřena má komparaci vývojových tendenci Čínské Lidové Republiky a jednotlivých světových ekonomik z pohledu rozvoje a transformace mezinárodního měnového systému. Zabývá se jednotlivými tendenci rozvoje mezinárodního měnového systému. Cílem je zhodnocení současného stavu a prognóza budoucího vývoje vzhledem k dosaženým závěrům.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses